Visi straipsniai

4 priežastys, kodėl mokytis anglų kalbos internetu yra geriau nei klasėje

Daugelis žmonių klausia: „Ar galiu išmokti anglų kalbos internetu?“ Šiandien atsakymas yra „Tikrai taip!“

Tradiciškai žmonės mokosi kalbos klasėje arba pasinerdami į šalį ar regioną, kur kalba yra vartojama. Tačiau internetas tai pakeitė.

Yra tūkstančiai svetainių, programų ir vaizdo įrašų, kurie padeda atlikti viską. Galite įsiminti anglų kalbos žodyną, įrašyti ir klausytis savo tarimo bei net dalyvauti gyvose pamokose su mokytoju.

Internetas iš tiesų atvėrė visiškai naują mokymosi pasaulį, ypač tiems, kurie nori mokytis anglų kalbos. Jis netgi siūlo daug privalumų, kurių mokymasis klasėje tiesiog negali suteikti.

Priežastys mokytis anglų kalbos internetu

1. Galite nustatyti savo tvarkaraštį

Vienas didžiausių privalumų mokantis anglų kalbos internetu yra tai, kad tai galite daryti jums patogiu laiku.

Galbūt dirbate vakarais, todėl negalite lankyti vakarinių kursų, arba galbūt dienos metu lankote universitetą ir neturite galimybės prisitaikyti prie anglų kalbos pamokų tvarkaraščio.

Tačiau su internetu galite mokytis pagal savo tvarkaraštį. Jūs turite 24/7 prieigą prie svetainių ir kitų išteklių, galite mokytis su mokytoju per „Skype“ arba net lankyti anglų kalbos kursus.

2. Mažiau streso

Daugeliui iš mūsų kyla nervingumas, kai reikia kalbėti angliškai su kitais žmonėmis; galime gėdytis savo tarimo ar riboto žodyno arba bijome suklysti. Tai normalu. Tačiau mokantis anglų kalbos internetu, šios baimės nebėra.

Galite praktikuoti kalbėjimą ir tarimą, nebijodami pasirodyti juokingai. Galite dirbti su mokytoju vienas prieš vieną, todėl nereikia jaudintis dėl klaidų prieš kitus studentus.

3. Turite momentinę prieigą prie žodynų ir paveikslėlių

Mokydamiesi internetu, turite labai lengvą prieigą prie naudingų išteklių, tokių kaip internetiniai žodynai ar nuotraukos.

Pavyzdžiui, galbūt skaitote straipsnį ir matote žodį „porch“. Jūs nežinote, kas yra „porch“, todėl ieškote, pamatote paveikslėlį ir iš karto suprantate, kas tai yra. Tai yra nuostabus gebėjimas.

Yra ir puikių internetinių žodynų, įskaitant tokius, kurie skirti anglų kalbos besimokantiems, pavyzdžiui, Merriam-Webster’s Learner’s Dictionary.

Jei jau mokotės kažką internetu, pvz., klausotės pokalbio ar darote gramatikos pratimą, galite lengvai atidaryti kitą langą naršyklėje ir įvesti nežinomą žodį.

4. Suteikia autentišką klausymosi medžiagą

Internetas yra aukso kasykla autentiškos anglų kalbos klausymosi medžiagos. Nuo amerikietiškų filmų iki tūkstančių dainų ir universiteto paskaitų. Tikrai yra kažkas kiekvienam įgūdžių lygiui ir kiekvienam pomėgiui.

Mokantis anglų kalbos klasėje dažnai naudojama medžiaga, kaip pratybos ar sukurti dialogai iš vadovėlių. Tai gali būti naudinga, bet internetas suteikia prieigą prie tikros medžiagos – tikrų žmonių kalbančių apie temas, kurios jums iš tikrųjų rūpi.

Be to, mokantis internete, jūs galite turėti prieigą prie šių medžiagų iš karto!

Pradėkite mokytis anglų kalbos šiandien!

Susikurkite nemokamą paskyrą ir pradėkite mokytis anglų kalbos šiandien!
Sukurti paskyrą