Visi straipsniai

Mokymasis anglų kalbos žodžių

Mokytis anglų kalbos žodžių yra pagrindinis ir lengviausias uždavinys, su kuriuo susidursite. Tačiau daugeliui žmonių žodžių mokymasis anglų kalba gali tapti dideliu iššūkiu. Šios problemos šaknys slypi netinkamame požiūryje į mokymąsi, t. y. prastoje saviorganizacijoje.

Kad išvengtumėte šios problemos, jums tereikia nuspręsti, kiek žodžių norite išmokti per tam tikrą laikotarpį.

Pavyzdžiui, jei norite per tris mėnesius išmokti 900 naujų anglų kalbos žodžių:

900 žodžių / 90 dienų = 10 žodžių per dieną

Taigi, norėdami pasiekti savo tikslą ir per tris mėnesius išmokti 900 naujų anglų kalbos žodžių, jums tereikia kasdien išmokti po 10 naujų žodžių. Labai paprasta ir lengva, tiesa? Jums tereikia laikytis plano.

Deja, daugelis žmonių nesilaiko savo paties sukurtų planų. Tikriausiai klausiate savęs, kodėl jie taip elgiasi, kai kasdien išmokti keletą anglų kalbos žodžių yra taip paprasta. Pagrindinė priežastis, kodėl žmonės atsisako savo plano, yra motyvacijos sumažėjimas arba jos stoka.

Norint išmokti anglų kalbos žodžių, taip pat svarbu juos kartoti kasdien. Galite juos rašyti, skaityti, praktikuoti ir kasdien naudoti įvairiais būdais. Svarbu reguliariai naudoti naujus žodžius, kol juos įsiminsite visam laikui.

Paskutinis mūsų patarimas anglų kalbos savamokslėms: Nepersidirbkite. Geriau per dieną išmokti du naujus žodžius, nei 50, o po kelių dienų atsisakyti dėl nuovargio.

Pradėkite mokytis anglų kalbos šiandien!

Susikurkite nemokamą paskyrą ir pradėkite mokytis anglų kalbos šiandien!
Sukurti paskyrą