Visi straipsniai

Kaip mokytis anglų kalbos kalbant namuose: 5 įdomios ir lengvos idėjos

Kodėl mokytis anglų kalbos iš namų?

5 įdomios ir lengvos idėjos mokytis anglų kalbos kalbant namuose

1. Kalbėkitės su draugais internetu

Vietoj rašymo, pabandykite su draugais kalbėtis balsu arba per vaizdo skambutį. Taip galėsite praktikuoti savo kalbėjimą angliškai. Tai puiki praktika jums abiem!

2. Skambinkite klientų aptarnavimui

Jums nereikia turėti tikro klausimo ar nusiskundimo, kad galėtumėte skambinti klientų aptarnavimui – apsimeskite, kad turite, norėdami praktikuotis anglų kalbą. Daugelis tarptautinių kompanijų turi anglų kalbos specialistus, tad naudokite tai kaip nemokamą anglų kalbos pamoką.

Pabandykite užduoti klausimus apie jų produktus:

Sveiki, neseniai įsigijau jūsų anti-senėjimo kremą. Man jis patinka, bet mano odai jis per riebus. Ar galėtumėte rekomenduoti ką nors kitą?

Arba klauskite apie grąžinimo politiką:

Neseniai pirkau marškinėlius, bet jie netinka. Kokia jūsų grąžinimo politika?

3. Įrašykite save

Įrašydami savo balsą galėsite lengviau pastebėti tarimo klaidas. Naudokite išmanųjį telefoną, planšetę ar nešiojamąjį kompiuterį įrašams. Išsirinkite tekstą, garsiai jį skaitykite ir klausykite įrašo, kad patikrintumėte, ar viską teisingai ištarėte.

4. Įsiminkite mėgstamų filmų frazes

Pasirinkite mėgstamą filmą ir stenkitės įsiminti bei kartoti frazes kartu su aktoriais. Galite taip pat pasinaudoti filmo scenarijumi internete, kad būtų lengviau sekti dialogus. Kalbėkite su emocijomis ir mėgaukitės!

5. Kurkite audio tinklaraštį

Audio tinklaraštis yra tarsi tinklaraštis su podcast'ais, kuriame įrašote save kalbant įvairiomis temomis. Paprašykite gimtakalbių draugų atsiliepimų apie savo tarimą. Galite nemokamai sukurti tinklaraštį platformose, kaip Blogger ar Tumblr, įrašyti savo kalbą ir įkelti įrašus.

Pradėkite mokytis anglų kalbos šiandien!

Susikurkite nemokamą paskyrą ir pradėkite mokytis anglų kalbos šiandien!
Sukurti paskyrą